Scouting St. George

Unknown Scouting St. George is gevestigd aan de Johan Hoflaan 3 in Assen.

Meer informatie over Scouting St. George in Assen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. George is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. George organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Assen, is Scouting St. George een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. George een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Johan Hoflaan 3 in Assen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. George bereiken via 31 592 311 552. Bekijk alvast de website: http://www.stgeorge.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. George voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. George? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. George het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. George

Bezoekers bekeken ook