Scouting St. Frans

Unknown Scouting St. Frans is gevestigd aan de Vuurvlinderstraat 99 in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting St. Frans in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Frans is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Frans organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eindhoven, is Scouting St. Frans een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Frans een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Vuurvlinderstraat 99 in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Frans bereiken via 31 40 281 9438. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingsintfrans.nl/site/contact/contactpersonen/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Frans voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Frans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Frans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Frans

Bezoekers bekeken ook