Scouting St. Andries

Unknown Scouting St. Andries is gevestigd aan de Boscheind 81 in Luyksgestel.

Meer informatie over Scouting St. Andries in Luyksgestel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Andries is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Andries organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Luyksgestel, is Scouting St. Andries een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Andries een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Boscheind 81 in Luyksgestel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Andries bereiken via 31 497 541 909. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingluyksgestel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Andries voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Andries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Andries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Andries

Bezoekers bekeken ook