Scouting Someren

Unknown Scouting Someren is gevestigd aan de Donksedreef 2 in Someren.

Meer informatie over Scouting Someren in Someren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Someren is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Someren organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Someren, is Scouting Someren een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Someren een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Donksedreef 2 in Someren om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Someren bereiken via 31 493 490 360. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingsomeren.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Someren voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Someren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Someren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Someren

Bezoekers bekeken ook