Scouting Sint Victor

Scouting Scouting Sint Victor is gevestigd aan de Jan Willem Frisoweg 73 in Waddinxveen.

Meer informatie over Scouting Sint Victor in Waddinxveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Victor is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Victor organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Waddinxveen, is Scouting Sint Victor een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Victor een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Jan Willem Frisoweg 73 in Waddinxveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Victor bereiken via 31 6 14629967. Bekijk alvast de website: https://scoutingsintvictor.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Sint Victor voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Victor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Victor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Sint Victor

Bezoekers bekeken ook