Scouting Sint Theresia

Unknown Scouting Sint Theresia is gevestigd aan de Sint Theresiaplein 10 in Maastricht.

Meer informatie over Scouting Sint Theresia in Maastricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Theresia is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Theresia organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maastricht, is Scouting Sint Theresia een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Theresia een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sint Theresiaplein 10 in Maastricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Theresia bereiken via 31 43 852 7422. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting Sint Theresia voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Theresia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Theresia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Sint Theresia

Bezoekers bekeken ook