Scouting Sint Stanislaus Kostka

Unknown Scouting Sint Stanislaus Kostka is gevestigd aan de Knegselseweg 101 in Veldhoven.

Meer informatie over Scouting Sint Stanislaus Kostka in Veldhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Stanislaus Kostka is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Stanislaus Kostka organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Veldhoven, is Scouting Sint Stanislaus Kostka een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Stanislaus Kostka een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Knegselseweg 101 in Veldhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Stanislaus Kostka bereiken via 31 15 364 5334. Bekijk alvast de website: https://scoutingssk.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Sint Stanislaus Kostka voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Stanislaus Kostka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Stanislaus Kostka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Sint Stanislaus Kostka

Bezoekers bekeken ook