Scouting Sint Patrick

Scouting Scouting Sint Patrick is gevestigd aan de Wendeldijk 21 in Rotterdam.

Meer informatie over Scouting Sint Patrick in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Patrick is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Patrick organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Rotterdam, is Scouting Sint Patrick een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Patrick een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Wendeldijk 21 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Patrick bereiken via 31 10 482 2777. Bekijk alvast de website: https://www.sint-patrick.org/ om een idee te krijgen waar Scouting Sint Patrick voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Patrick? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Patrick het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Sint Patrick

Bezoekers bekeken ook