Scouting Sint Nicasius Heeze

Unknown Scouting Sint Nicasius Heeze is gevestigd aan de Blokhut "D’n Ekelhoek, Ekelpad 2 in Heeze.

Meer informatie over Scouting Sint Nicasius Heeze in Heeze

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Nicasius Heeze is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Nicasius Heeze organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heeze, is Scouting Sint Nicasius Heeze een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Nicasius Heeze een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Blokhut "D’n Ekelhoek, Ekelpad 2 in Heeze om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Nicasius Heeze bereiken via 31 40 226 3824. Bekijk alvast de website: https://www.nicasius.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Sint Nicasius Heeze voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Nicasius Heeze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Nicasius Heeze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Sint Nicasius Heeze

Bezoekers bekeken ook