Scouting Sint Jozef

Unknown Scouting Sint Jozef is gevestigd aan de Andries van Altenalaan 51 in Hooglanderveen.

Meer informatie over Scouting Sint Jozef in Hooglanderveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Jozef is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Jozef organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hooglanderveen, is Scouting Sint Jozef een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Jozef een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Andries van Altenalaan 51 in Hooglanderveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Jozef bereiken via 31 33 480 7832. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-stjozef.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Sint Jozef voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Jozef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Jozef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Sint Jozef

Bezoekers bekeken ook