Scouting Sint Joris Ridderkerk

Unknown Scouting Sint Joris Ridderkerk is gevestigd aan de Baden Powellstraat 4 in Ridderkerk.

Meer informatie over Scouting Sint Joris Ridderkerk in Ridderkerk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Joris Ridderkerk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Joris Ridderkerk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ridderkerk, is Scouting Sint Joris Ridderkerk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Joris Ridderkerk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Baden Powellstraat 4 in Ridderkerk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Joris Ridderkerk bereiken via 31 180 413 252. Bekijk alvast de website: http://www.sint-joris.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Sint Joris Ridderkerk voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Joris Ridderkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Joris Ridderkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Sint Joris Ridderkerk

Bezoekers bekeken ook