Scouting Sint Jan Heer

Unknown Scouting Sint Jan Heer is gevestigd aan de Langwaterstraat 1-3 in Maastricht.

Meer informatie over Scouting Sint Jan Heer in Maastricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Jan Heer is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Jan Heer organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maastricht, is Scouting Sint Jan Heer een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Jan Heer een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Langwaterstraat 1-3 in Maastricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Jan Heer bereiken via 31 43 361 4790. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingheer.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Sint Jan Heer voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Jan Heer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Jan Heer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Sint Jan Heer

Bezoekers bekeken ook