Scouting Sint Bernardusgroep

Unknown Scouting Sint Bernardusgroep is gevestigd aan de Flierdijk 2 in Lievelde.

Meer informatie over Scouting Sint Bernardusgroep in Lievelde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sint Bernardusgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sint Bernardusgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Lievelde, is Scouting Sint Bernardusgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sint Bernardusgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Flierdijk 2 in Lievelde om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sint Bernardusgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.sintbernardusgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Sint Bernardusgroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sint Bernardusgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sint Bernardusgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Sint Bernardusgroep

Bezoekers bekeken ook