Scouting SeaLions

Unknown Scouting SeaLions is gevestigd aan de Aalswaard 10 in Wijk bij Duurstede.

Meer informatie over Scouting SeaLions in Wijk bij Duurstede

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting SeaLions is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting SeaLions organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wijk bij Duurstede, is Scouting SeaLions een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting SeaLions een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Aalswaard 10 in Wijk bij Duurstede om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting SeaLions bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.sealions.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting SeaLions voor staat.

Hoe kom je bij Scouting SeaLions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting SeaLions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting SeaLions

Bezoekers bekeken ook