Scouting Schonauwen

Unknown Scouting Schonauwen is gevestigd aan de Keercamp 13 in Houten.

Meer informatie over Scouting Schonauwen in Houten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Schonauwen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Schonauwen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Houten, is Scouting Schonauwen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Schonauwen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Keercamp 13 in Houten om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Schonauwen bereiken via . Bekijk alvast de website: https://scouting-schonauwen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Schonauwen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Schonauwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Schonauwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Schonauwen

Bezoekers bekeken ook