Scouting Schinnen

Unknown Scouting Schinnen is gevestigd aan de Burgemeester Pijlsstraat 1-B in Schinnen.

Meer informatie over Scouting Schinnen in Schinnen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Schinnen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Schinnen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Schinnen, is Scouting Schinnen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Schinnen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Burgemeester Pijlsstraat 1-B in Schinnen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Schinnen bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.scoutingschinnen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Schinnen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Schinnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Schinnen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Schinnen

Bezoekers bekeken ook