Scouting Sarto

Unknown Scouting Sarto is gevestigd aan de Christoffel Plantijngracht 6 in Amsterdam.

Meer informatie over Scouting Sarto in Amsterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Sarto is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Sarto organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Amsterdam, is Scouting Sarto een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Sarto een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Christoffel Plantijngracht 6 in Amsterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Sarto bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingsarto.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Sarto voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Sarto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Sarto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Sarto

Bezoekers bekeken ook