Scouting Saksenheerd

Unknown Scouting Saksenheerd is gevestigd aan de Terborgseweg 16B in Breedenbroek.

Meer informatie over Scouting Saksenheerd in Breedenbroek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Saksenheerd is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Saksenheerd organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Breedenbroek, is Scouting Saksenheerd een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Saksenheerd een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Terborgseweg 16B in Breedenbroek om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Saksenheerd bereiken via 31 6 31200583. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingsaksenheerd.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Saksenheerd voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Saksenheerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Saksenheerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Saksenheerd

Bezoekers bekeken ook