Scouting Rooi

Unknown Scouting Rooi is gevestigd aan de Achterpad 3 in Sint-Oedenrode.

Meer informatie over Scouting Rooi in Sint-Oedenrode

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Rooi is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Rooi organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Sint-Oedenrode, is Scouting Rooi een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Rooi een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Achterpad 3 in Sint-Oedenrode om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Rooi bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingrooi.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Rooi voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Rooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Rooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Rooi

Bezoekers bekeken ook