Scouting Rijssen

Unknown Scouting Rijssen is gevestigd aan de A.H. Ter Horstlaan 12a in Rijssen.

Meer informatie over Scouting Rijssen in Rijssen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Rijssen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Rijssen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rijssen, is Scouting Rijssen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Rijssen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op A.H. Ter Horstlaan 12a in Rijssen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Rijssen bereiken via 31 548 514 406. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-rijssen.nl/verhuur/contact/ om een idee te krijgen waar Scouting Rijssen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Rijssen

Bezoekers bekeken ook