Scouting Rijpelberg

Scouting Scouting Rijpelberg is gevestigd aan de Berkendonk 91 in Helmond.

Meer informatie over Scouting Rijpelberg in Helmond

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Rijpelberg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Rijpelberg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Helmond, is Scouting Rijpelberg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Rijpelberg een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Berkendonk 91 in Helmond om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Rijpelberg bereiken via 31 492 792 434. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingrijpelberg.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Rijpelberg voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Rijpelberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Rijpelberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Rijpelberg

Bezoekers bekeken ook