Scouting Rhenova

Unknown Scouting Rhenova is gevestigd aan de Rhenovalaan 2 in Vleuten.

Meer informatie over Scouting Rhenova in Vleuten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Rhenova is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Rhenova organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vleuten, is Scouting Rhenova een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Rhenova een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rhenovalaan 2 in Vleuten om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Rhenova bereiken via 31 30 820 0244. Bekijk alvast de website: http://www.rhenova.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Rhenova voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Rhenova? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Rhenova het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Rhenova

Bezoekers bekeken ook