Scouting Rheijnewoud

Jeugdorganisatie Scouting Rheijnewoud is gevestigd aan de J.P. Heijestraat 21A in Hazerswoude-Rijndijk.

Meer informatie over Scouting Rheijnewoud in Hazerswoude-Rijndijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Rheijnewoud is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Rheijnewoud organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Jeugdorganisatie in de buurt van Hazerswoude-Rijndijk, is Scouting Rheijnewoud een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Rheijnewoud een Jeugdorganisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Jeugdorganisatie op J.P. Heijestraat 21A in Hazerswoude-Rijndijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Rheijnewoud bereiken via 31 6 16536547. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-rheijnewoud.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Rheijnewoud voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Rheijnewoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Rheijnewoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Rheijnewoud

Bezoekers bekeken ook