Scouting Regio Maastricht en Mergelland

Stichting Scouting Regio Maastricht en Mergelland is gevestigd aan de Herkenrade 6 in Sint Geertruid.

Meer informatie over Scouting Regio Maastricht en Mergelland in Sint Geertruid

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Regio Maastricht en Mergelland is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Regio Maastricht en Mergelland organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Stichting in de buurt van Sint Geertruid, is Scouting Regio Maastricht en Mergelland een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Regio Maastricht en Mergelland een Stichting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Stichting op Herkenrade 6 in Sint Geertruid om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Regio Maastricht en Mergelland bereiken via 31 43 325 2654. Bekijk alvast de website: http://www.regiomaastrichtenmergelland.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Regio Maastricht en Mergelland voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Regio Maastricht en Mergelland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Regio Maastricht en Mergelland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Regio Maastricht en Mergelland

Bezoekers bekeken ook