Scouting Regio Haarlem

Unknown Scouting Regio Haarlem is gevestigd aan de Tingietersweg 97 in Haarlem.

Meer informatie over Scouting Regio Haarlem in Haarlem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Regio Haarlem is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Regio Haarlem organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haarlem, is Scouting Regio Haarlem een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Regio Haarlem een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Tingietersweg 97 in Haarlem om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Regio Haarlem bereiken via 31 23 540 3126. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinghaarlem.nl/index.php/scoutshop?id=8&lang=nl om een idee te krijgen waar Scouting Regio Haarlem voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Regio Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Regio Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Regio Haarlem

Bezoekers bekeken ook