Scouting Regio De Meierij

Unknown Scouting Regio De Meierij is gevestigd aan de Notenluststraat 21 in Vught.

Meer informatie over Scouting Regio De Meierij in Vught

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Regio De Meierij is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Regio De Meierij organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vught, is Scouting Regio De Meierij een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Regio De Meierij een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Notenluststraat 21 in Vught om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Regio De Meierij bereiken via 31 6 23788471. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting Regio De Meierij voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Regio De Meierij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Regio De Meierij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Regio De Meierij

Bezoekers bekeken ook