Scouting Pytheas

Unknown Scouting Pytheas is gevestigd aan de Adenauerlaan 6 in Heerlen.

Meer informatie over Scouting Pytheas in Heerlen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Pytheas is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Pytheas organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heerlen, is Scouting Pytheas een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Pytheas een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Adenauerlaan 6 in Heerlen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Pytheas bereiken via 31 6 13982341. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-pytheas.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Pytheas voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Pytheas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Pytheas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Pytheas

Bezoekers bekeken ook