Scouting Polanen Monster

Scouting Scouting Polanen Monster is gevestigd aan de Haagweg 33D in Monster.

Meer informatie over Scouting Polanen Monster in Monster

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Polanen Monster is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Polanen Monster organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Monster, is Scouting Polanen Monster een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Polanen Monster een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Haagweg 33D in Monster om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Polanen Monster bereiken via 31 6 13840737. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingpolanen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Polanen Monster voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Polanen Monster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Polanen Monster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Polanen Monster

Bezoekers bekeken ook