Scouting Pius XII

Unknown Scouting Pius XII is gevestigd aan de Kakertsweg 85 in Landgraaf.

Meer informatie over Scouting Pius XII in Landgraaf

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Pius XII is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Pius XII organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Landgraaf, is Scouting Pius XII een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Pius XII een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kakertsweg 85 in Landgraaf om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Pius XII bereiken via 31 45 549 1800. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-pius12.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Pius XII voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Pius XII? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Pius XII het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Pius XII

Bezoekers bekeken ook