Scouting Pius X

Unknown Scouting Pius X is gevestigd aan de Boogerd 15 in Wognum.

Meer informatie over Scouting Pius X in Wognum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Pius X is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Pius X organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wognum, is Scouting Pius X een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Pius X een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Boogerd 15 in Wognum om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Pius X bereiken via 31 229 571 864. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingpiusx.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Pius X voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Pius X? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Pius X het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Pius X

Bezoekers bekeken ook