Scouting Petrus en Paulus

Scouting Scouting Petrus en Paulus is gevestigd aan de Huijbergsebaan 415 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Scouting Petrus en Paulus in Bergen op Zoom

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Petrus en Paulus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Petrus en Paulus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Bergen op Zoom, is Scouting Petrus en Paulus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Petrus en Paulus een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Huijbergsebaan 415 in Bergen op Zoom om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Petrus en Paulus bereiken via 31 164 266 441. Bekijk alvast de website: https://www.scpp.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Petrus en Paulus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Petrus en Paulus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Petrus en Paulus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Petrus en Paulus

Bezoekers bekeken ook