Scouting Père Kersten Stratum

Unknown Scouting Père Kersten Stratum is gevestigd aan de Tivolilaan 66 in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting Père Kersten Stratum in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Père Kersten Stratum is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Père Kersten Stratum organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eindhoven, is Scouting Père Kersten Stratum een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Père Kersten Stratum een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Tivolilaan 66 in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Père Kersten Stratum bereiken via 31 40 000 0000. Bekijk alvast de website: http://www.perekersten.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Père Kersten Stratum voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Père Kersten Stratum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Père Kersten Stratum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Père Kersten Stratum

Bezoekers bekeken ook