Scouting Pekela

Unknown Scouting Pekela is gevestigd aan de Oud Alteveer C152 152 in Nieuwe Pekela.

Meer informatie over Scouting Pekela in Nieuwe Pekela

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Pekela is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Pekela organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nieuwe Pekela, is Scouting Pekela een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Pekela een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Oud Alteveer C152 152 in Nieuwe Pekela om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Pekela bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingpekela.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Pekela voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Pekela? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Pekela het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Pekela

Bezoekers bekeken ook