Scouting Peka 18

Unknown Scouting Peka 18 is gevestigd aan de Daalseweg 148 in Utrecht.

Meer informatie over Scouting Peka 18 in Utrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Peka 18 is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Peka 18 organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Utrecht, is Scouting Peka 18 een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Peka 18 een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Daalseweg 148 in Utrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Peka 18 bereiken via 31 30 246 7870. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-peka18.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Peka 18 voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Peka 18? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Peka 18 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Peka 18

Bezoekers bekeken ook