SCOUTING PEGASUS

Unknown SCOUTING PEGASUS is gevestigd aan de De Beemd 1 in Velp.

Meer informatie over SCOUTING PEGASUS in Velp

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? SCOUTING PEGASUS is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. SCOUTING PEGASUS organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Velp, is SCOUTING PEGASUS een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is SCOUTING PEGASUS een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Beemd 1 in Velp om kennis te maken. Telefonisch kun je SCOUTING PEGASUS bereiken via 31 6 82019518. Bekijk alvast de website: https://scoutingpegasus.nl/ om een idee te krijgen waar SCOUTING PEGASUS voor staat.

Hoe kom je bij SCOUTING PEGASUS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SCOUTING PEGASUS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. SCOUTING PEGASUS

Bezoekers bekeken ook