Scouting Peerke Donders

Unknown Scouting Peerke Donders is gevestigd aan de Gfc, Centaurusweg 140a in Tilburg.

Meer informatie over Scouting Peerke Donders in Tilburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Peerke Donders is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Peerke Donders organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Tilburg, is Scouting Peerke Donders een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Peerke Donders een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Gfc, Centaurusweg 140a in Tilburg om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Peerke Donders bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingpeerkedonders.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Peerke Donders voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Peerke Donders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Peerke Donders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Peerke Donders

Bezoekers bekeken ook