Scouting Paula Geerts

Scouting Scouting Paula Geerts is gevestigd aan de Leenderbos 5 in Hoofddorp.

Meer informatie over Scouting Paula Geerts in Hoofddorp

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Paula Geerts is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Paula Geerts organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Hoofddorp, is Scouting Paula Geerts een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Paula Geerts een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Leenderbos 5 in Hoofddorp om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Paula Geerts bereiken via 31 23 563 6008. Bekijk alvast de website: http://www.paulageerts.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Paula Geerts voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Paula Geerts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Paula Geerts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Paula Geerts

Bezoekers bekeken ook