Scouting Paul Kruger

Unknown Scouting Paul Kruger is gevestigd aan de Sophiaweg 448 in Nijmegen.

Meer informatie over Scouting Paul Kruger in Nijmegen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Paul Kruger is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Paul Kruger organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nijmegen, is Scouting Paul Kruger een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Paul Kruger een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sophiaweg 448 in Nijmegen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Paul Kruger bereiken via . Bekijk alvast de website: https://scoutingpaulkruger.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Paul Kruger voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Paul Kruger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Paul Kruger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Paul Kruger

Bezoekers bekeken ook