Scouting Pater Bleijs

Unknown Scouting Pater Bleijs is gevestigd aan de Schoolpad 55A in Roermond.

Meer informatie over Scouting Pater Bleijs in Roermond

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Pater Bleijs is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Pater Bleijs organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Roermond, is Scouting Pater Bleijs een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Pater Bleijs een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Schoolpad 55A in Roermond om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Pater Bleijs bereiken via . Bekijk alvast de website: http://paterbleijs.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Pater Bleijs voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Pater Bleijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Pater Bleijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Pater Bleijs

Bezoekers bekeken ook