Scouting Panta Rhei

Unknown Scouting Panta Rhei is gevestigd aan de Pastoorsmast 12 in Nuenen.

Meer informatie over Scouting Panta Rhei in Nuenen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Panta Rhei is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Panta Rhei organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nuenen, is Scouting Panta Rhei een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Panta Rhei een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Pastoorsmast 12 in Nuenen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Panta Rhei bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingpantarhei.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Panta Rhei voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Panta Rhei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Panta Rhei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Panta Rhei

Bezoekers bekeken ook