Scouting Ossendrecht

Unknown Scouting Ossendrecht is gevestigd aan de Breestraat 16 in Ossendrecht.

Meer informatie over Scouting Ossendrecht in Ossendrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Ossendrecht is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Ossendrecht organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ossendrecht, is Scouting Ossendrecht een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Ossendrecht een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Breestraat 16 in Ossendrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Ossendrecht bereiken via 31 6 54257934. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingossendrecht.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Ossendrecht voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Ossendrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Ossendrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Ossendrecht

Bezoekers bekeken ook