Scouting Orion

Scouting Scouting Orion is gevestigd aan de Veurselaan 13 in Voorburg.

Meer informatie over Scouting Orion in Voorburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Orion is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Orion organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Voorburg, is Scouting Orion een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Orion een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Veurselaan 13 in Voorburg om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Orion bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingorion.com/ om een idee te krijgen waar Scouting Orion voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Orion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Orion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Orion

Bezoekers bekeken ook