Scouting Oost 1

Unknown Scouting Oost 1 is gevestigd aan de Kruislaan 224, 226B in Amsterdam.

Meer informatie over Scouting Oost 1 in Amsterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Oost 1 is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Oost 1 organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Amsterdam, is Scouting Oost 1 een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Oost 1 een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kruislaan 224, 226B in Amsterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Oost 1 bereiken via 31 20 692 6221. Bekijk alvast de website: https://scoutingoost1.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Oost 1 voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Oost 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Oost 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Oost 1

Bezoekers bekeken ook