Scouting Olave St. Clair

Unknown Scouting Olave St. Clair is gevestigd aan de Kleihoogt 2 in Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie over Scouting Olave St. Clair in Berkel en Rodenrijs

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Olave St. Clair is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Olave St. Clair organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Berkel en Rodenrijs, is Scouting Olave St. Clair een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Olave St. Clair een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kleihoogt 2 in Berkel en Rodenrijs om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Olave St. Clair bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingberkel.com/ om een idee te krijgen waar Scouting Olave St. Clair voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Olave St. Clair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Olave St. Clair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Olave St. Clair

Bezoekers bekeken ook