Scouting Oisterwijk

Unknown Scouting Oisterwijk is gevestigd aan de Blokhut 'De Burght, Sportlaan 24 in Oisterwijk.

Meer informatie over Scouting Oisterwijk in Oisterwijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Oisterwijk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Oisterwijk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Oisterwijk, is Scouting Oisterwijk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Oisterwijk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Blokhut 'De Burght, Sportlaan 24 in Oisterwijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Oisterwijk bereiken via 31 6 13625140. Bekijk alvast de website: https://scoutingoisterwijk.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Oisterwijk voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Oisterwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Oisterwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Oisterwijk

Bezoekers bekeken ook