Scouting Oirschot

Unknown Scouting Oirschot is gevestigd aan de Eindhovensedijk 28 in Oirschot.

Meer informatie over Scouting Oirschot in Oirschot

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Oirschot is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Oirschot organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Oirschot, is Scouting Oirschot een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Oirschot een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Eindhovensedijk 28 in Oirschot om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Oirschot bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting Oirschot voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Oirschot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Oirschot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Oirschot

Bezoekers bekeken ook