Scouting Nijkerk

Unknown Scouting Nijkerk is gevestigd aan de Bunschoterweg 29b in Nijkerk.

Meer informatie over Scouting Nijkerk in Nijkerk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Nijkerk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Nijkerk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nijkerk, is Scouting Nijkerk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Nijkerk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bunschoterweg 29b in Nijkerk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Nijkerk bereiken via 31 88 111 7099. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingnijkerk.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Nijkerk voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Nijkerk

Bezoekers bekeken ook