Scouting Nienoord

Scouting Scouting Nienoord is gevestigd aan de Oude Zuiderweg 4 in Leek.

Meer informatie over Scouting Nienoord in Leek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Nienoord is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Nienoord organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Leek, is Scouting Nienoord een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Nienoord een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Oude Zuiderweg 4 in Leek om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Nienoord bereiken via 31 6 12810555. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingnienoord.com/ om een idee te krijgen waar Scouting Nienoord voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Nienoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Nienoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Nienoord

Bezoekers bekeken ook