Scouting Niedorp

Unknown Scouting Niedorp is gevestigd aan de Juttepeer 15 in Winkel.

Meer informatie over Scouting Niedorp in Winkel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Niedorp is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Niedorp organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Winkel, is Scouting Niedorp een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Niedorp een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Juttepeer 15 in Winkel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Niedorp bereiken via 31 224 227 722. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingniedorp.nl/?page_id=93 om een idee te krijgen waar Scouting Niedorp voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Niedorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Niedorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Niedorp

Bezoekers bekeken ook