Scouting Nederland

Unknown Scouting Nederland is gevestigd aan de Larikslaan 5 in Leusden.

Meer informatie over Scouting Nederland in Leusden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Nederland is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Nederland organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leusden, is Scouting Nederland een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Nederland een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Larikslaan 5 in Leusden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Nederland bereiken via 31 33 496 0911. Bekijk alvast de website: http://www.scouting.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Nederland voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Nederland

Bezoekers bekeken ook